top of page
326389068_2425712570928931_1518911409688172417_n.jpg

FCA ry:n kurssitoiminta

Kurssitoiminta  kattaa tällä hetkellä tuomaritoiminnan.

FCA Tuomaritoiminta rakentuu seuraavasti.

FCA -tuomarikoulutus on kaksi osainen. Teoriakoulutus joka tapahtuu verkkokoulutuksena ja käytännön osuus josta sovitaan erikseen FCA ry:n kanssa. (CowboyKallonen@icloud.com) Käytännön osuuksia järjestetään tarpeen mukaan kuitenkin siten että useampi kandidaatti suorittaa käytännön osuuden samalla kertaa.

Hyväksytyt suoritukset vahvistaa FCA ry:n hallitus jonka jälkeen ko. henkilö voi suorittaa tasonsa mukaisia tuomaritehtäviä. FCA:n hallitus voi myös hyväksyä henkilön tuomariksi jos hänellä on riittävät tiedot ja taidot ko. lajia/lajeja kohtaan. 

 

FCA tuomareita on kolmea tasoa.

One Star -tuomarit eli vauhtilajituomarit

Two Star -tuomarit eli Cowboy Mounted airShooting (CMaS) tuomarit

Three Star -tuomarit eli karjalajien tuomari

 

Näiden lisäksi kuka tahansa näistä tuomareista voi suorittaa Ranger -tuomarit koulutuksen. Ranger tuomari voi toimia suorittamansa Star -tuomarilajin Suomen Mestaruus kilpailujen tuomarina. Ranger -tuomari voi myös valvoa ja toteuttaa kilpailun järjestelyitä.

 

Verkkokoulutukset ovat ilmaisia ja toteutettu ulkopuolisella ohjelmistolla jotka toimivat niin selaimella kuin puhelimeen ladattavalla ohjelmistolla. Ohjelmisto tuottaa kurssin käynneille todistuksen joka tulee esittää FCA:n käytännön osuudelle ja  kilpailunjärjestäjälle jossa hän toimii tuomarina. Todistuksesta ilmenee tuomarin oikeudet.

bottom of page