Cowboy lajeja tallillesi 

Haluatko tallillesi uutta ja vaihtelevaa tarjotantaa. Voit järjestää Cowboy Mounted Air Shooting (CMaS), FCA Barrel Racing, FCA Key Hole, FCA Pole Bending tai FCA Drag Racing 32 kursseja ja/tai harjoitteluvuoroja tallillasi. Kouluttaudu näillä nettisivuilla olevilla online-kursseilla/tietopaketeilla kouluttajaksi jonka jälkeen voit pitää tallillasi sekä ko. lajien  kursseja että harjoitteluvuoroja. Harrastajien lisääntyessä voit myös järjestää harjoituskilpailuja että varsinaisia kilpailujakin. 

 

Tallin omistaja hinnoittelee kurssit sekä harjoitteluvuorot omien tarpeidensa mukaisesti. 

Online kurssit sisältävät teoriaosuudet aina harrastamisesta kilpailuihin saakka. Aseenkäsittely ja ammuntakurssi ovat julkaistu. Kouluttajakurssi pidetään lähiopetuksena esim. alkeiskurssin yhteydesä Finnish Cowboy Association ry:n toimesta.

 

FCA ry toteuttama alkeiskurssi tallinomistajalle/ratsastuksenopettajalle antaa riittävät valmiudet järjestää yllä kuvattua toimintaa itsenäisesti. 

 

Samat kurssit toimivat myös perusratsastustaidon omaavalle harrastajalle joka voi näiden kurssien jälkeen kehittää omia taitojaan itsenäisesti tai osallistua esim. tallin järjestämiin harjoitteluvuoroihin.

Myöhemmin julkaistaan varsinaiset kilpailun järjestämiseen liittyvät kurssit kuten tuomari ja ratamestari kurssit.

 

Jos tallillasi pidetään ed. mainittuja kursseja tai harjoitusvuoroja niin ilmoita siitä meille ja lisäämme tallisi sivustollamme ylläpidettävään listaa talleista, joissa lajeja voidaan harjoittaa.

Kysy lisää tai ota yhteyttä: CowboyKallonen(at)icloud.com