top of page
326389068_2425712570928931_1518911409688172417_n.jpg

 

Cowboy lajeja tallillesi 

Haluatko tallillesi uutta ja vaihtelevaa tarjotantaa. Voit järjestää Cowboy Mounted Air Shooting (CMaS), FCA Barrel Racing, FCA Key Hole, FCA Pole Bending, FCA Bi-Rangle, FCA Stage Race tai FCA Drag Racing 32 kursseja ja/tai harjoitteluvuoroja tallillasi. Kouluttaudu näillä nettisivuilla olevilla online-kursseilla/tietopaketeilla lajeihin jonka jälkeen voit jo aloittaa harjoittelun.

Tulemme myös mielellämme pitämään yhden päivän kestävän koulutus ja harjoituspäivän tallillenne Etelä-Suomen alueella. Päivän jälkeen osallistujat voivat harjoitella itsenäisesti ja opastaa muitakin lajeihin ja vaikka osallistua virtuaalikilpailuihin näissä lajeissa. Kysy lisää sähköpostilla.

Online kurssit sisältävät teoriaosuudet aina harrastamisesta kilpailuihin saakka. Aseenkäsittely ja ammuntakurssi ovat julkaistu samoin virtuaalikilpailu webinaari tallenne.

Varsinaiset kouluttajakurssit pidetään lähiopetuksena esim. harjoittelupäivän yhteydesä Finnish Cowboy Association ry:n toimesta.

FCA ry toteuttama kurssi tallinomistajalle/ratsastuksenopettajalle antaa riittävät valmiudet järjestää yllä kuvattua toimintaa ja kilpailuja täysin itsenäisesti. 

 

Samat kurssit toimivat myös perusratsastustaidon omaavalle harrastajalle joka voi näiden kurssien jälkeen kehittää omia taitojaan itsenäisesti tai osallistua esim. tallin järjestämiin harjoitteluvuoroihin.

 

Jos tallillasi pidetään ed. mainittuja kursseja tai harjoitusvuoroja niin ilmoita siitä meille ja lisäämme tallisi sivustollamme ylläpidettävään listaa talleista, joissa lajeja voidaan harjoittaa.

Kysy lisää tai ota yhteyttä: CowboyKallonen(at)icloud.com

bottom of page